Saturday, November 13, 2010

~From Me...~

21hb kian mnghampiri....aku x taw nk describe pe yg aku rse...
kdang2 serbe x kne, kdang2 aku x rse pe2..kdang2 plak, seram sejuk smacam...*sigh..
rmai mbr aku yg cye dgn kputusan aku nie...
nmpak aku nie cm desperate ke?
or nmpak cm aku dah gatal nk kawen? ke @ nmpak cm aku dah x de keje nk wat??
wlaupe pn tnggapan kowg, aku x kesah..
ckp la pe yg kowg nk...as long aku yakin dgn kputusan aku...
aku pn cm x cye yg aku nie dah bsedie ke nk kawen? ye la, msak pn x de la expert....
kdang2 at uma aku nie, adek aku yg wat keje..hahaha....
aku de bce 1 artikel nie...yg mgatekn.."pompuan akn jd bijak bile dlm kedaan yg terdesak..."
bukn terdesak pe la, it's like women can solve any kind of problem...n do something out the box...see? sbb 2 aku x takot...(p takot gak nie..) huhuuuu...~
well, aku rse btuah la....sbb aku bahagia gile skang...
disamping hubby yg akn jd asben aku nnt...aku gak dikelilingi mbr2 yg prihatin dgn aku....
aku pk +tive je...diowng excited dgn wed aku...so am i..!!
nie 1st wed dikalangan kitowg, so? of coz la excited....
i'am glad to havin' fun wif them n will see them soon...really...

Cartoons Myspace Comments

cm ank itik nie, aku rse cm nk joget je...hahaha....
hubby+wed+a bucket of frens!!
=of coz i'm eppy....

although rmai gak mbr yg x dpt dtg,  x pe...aku pham...
time wed aku, diowng exam....it's ok...
nk wat cane kn...huhuhhh...
kite hanye merancang, yg di atas yg mnentukan....
*sad...~

nie de 1 ag bnde yg wat aku cdey....
time bukak mypes td, aku dpt msj....

"maaf nt xdapat datang ke majlis awk..
bb uma saye pn ade majlis kahwin..
abg saya kahwin..
maaf sangat2 yea..
selamat bakal pengantin baru.."

msj nie dr mbr rapat aku dulu... siyes, mmg rapat gile...aku sbenarnye x taw nk ckp cane...
p mmg rapat...x silap aku taun 2008...
well, detik perkenalan kitowg klakar...p sweet...
aku selese kwan dgn ye...msalah aku, de gak aku luahkn at ye..
shingge ye gtaw at aku, ye dah de gf....sbb time 2 aku pn de bf...so, x kn aku nk curang kn..??
opps, p jgn gelabah...bukn yg skang nie...time aku mude2 dulu....(skang pn mude ag..)
yee...die seorg lelaki....bwah aku staun...p siyes, ye memahami aku...gile pnye org kn?
hahaha.....n now, aku lost cntact dgn ye...dkat staun lbih....
aku de gak cri2 kelibat ye....p byang2 pn x nmpak....
p aku dpt rse, ye mgikuti prkembangan aku....aku tringin cgt nk jmpe ye....
siyes, aku syg ye....p x de pe2 pn...cume aku ralat, sbb lost cntact dgn ye....huhuuuu...~
*cdey ag....

 pe pn, aku arap...ye sntiase chat...bjaye dlm pe jua yg ye lakukan....
dpt jmpe seseorg yg ye selese disisi...selain aku...
aku taw, at luar sane de seseorg yg tnggu ye....
n aku arap, org 2 akn jage ye sebagaimana aku jage dulu...
lpas nie aku da x dpt jage ye cm dulu...cume aku leh bdoa dr jauh....

dear myself...
chill out ok? deep inside ur hart, u know u can face this....
rileks....chayokk...!!
x lame ag, kau akn msuk alam baru...kau x bleh manje2 ag...
kau kne matangkn dri kau, pemikiran kau....
perbuatan kau juga...kau kuat...
luaran n dalaman.....jika kau rase kau lemah, kau kembali la pdNya..
hanye Dia yg mampu beri kau petunjuk....
beri kan panduan antara perasaan kau, nafsu kau....
jdkan kau tenang semula...seperti dulu.....

Love Myspace Comments

~THE END....~

3 comments:

  1. Antara kwn u yang exited tu I lah~...hahahaha^^

    ReplyDelete
  2. xpe kak..bia je ape org nk ckp, sy ni lg muda kawen, kawen muda byk kelebihan dia kn kak..dorg xtau, bia jek..insyaallah sy dtg k kak kalo baby x kua lg hehehe....pape pon sy doakan akk yek, slmat pengntin baru...syg akk muahhh...

    ReplyDelete
  3. akak syg nad jugak...x sbar nk jmpe...:)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Doakn kami ye....:)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers