Sunday, August 29, 2010

~H.U.H...~

salah 1 kenangan yg aku x leh lupekn time skola dulu(skolah mnengah kowt), bile some of my bestiest buddies gtaw aku yg dat time..de 1 lil gurl x suke at aku...my bestiest buddies nie pn rpat dgn ye...smpai skang aku x leh lupe budak pompuan nie...aku x taw nape...mgkin aku jugak x suke at ye..huhuh.... p susa aku nk buang perasaan x senang aku terhadap ye...sbelum nie pn ye x pnah kisah langsung dgn aku....mgkin time skola aku de selisih pham dgn ye.... yg aku dpt rsekn, hampir smue mbr ye, rpat dgn aku...smpai skang jugak aku tabik spring at my bestiest buddies nie, de gak la 3-4 owg yg still kwan dgn aku, wlaupn de jurang yg bleh aku bezekn...p ye? enth...aku tetap rse aku x kn bek dgn ye....wlaupn pd zahirnye kitowg cm x de msalah..p i'm sick of it...!! i'm sorry dear, aku dah try nk borak dgn ko, p ko tetap cm dulu....sombong...aku sedar, aku mgkin x sesuai dgn taste ko...
p sedar la, kebanyakan mbr ko pn de yg rapat dgn aku....so, aku x kesah.... p inside my hart, kdang2 aku rse, aku mlas nk bersemuke dgn ko...aku x nk menambahkn lagi perasaan x senang atie aku pd ko...
biar la aku tanggung sowg2....2 jugak slah 1 sbb nape aku x jmput ko time aku tunang dulu...
i'm so sorry.....aku x bermaksud nk cri gaduh dgn ko....cume aku x leh lupekn pe yg ko rse pd aku dulu...kite x rapat kn, so...jgn wat2 yg ko seakan2 rapat dgn aku....mind your own business ok syg.... 
aku mintak maaf dgn ko....mgkin aku de wat salah dgn ko yg aku x nmpak, @ aku de kutuk2 ko....aku juga dah maafkn kesalahan ko pd aku....aku wat smue nie bukn sbb ko kwan aku, p ats sbb ketidaksenangan aku sndri....
maafkn aku.....

Numb Pictures, Images and Photos

~Never say NEVER....~

 ~since aku tgk citer KarateKid, aku taksub dgn lagu nie...ingt ag aku bisik dgn nanad, aku nk donlod lagu nie..akhirnye arie nie impian aku tercapai...hahaha....!! lame dah sbenarnye..
cume x smpat je...huhuhh..... Dis song Justin Bieber n Jaden Smith yg nyanyi...aku baru tau yg Jaden Smith nie anak Will Smith....*sigh...lantak la...p sejibik kowt...hohohohh...~

See I never thought that I could walk through fire.
I never thought that I could take the burn.
I never had the strength to take it higher,
Until I reached the point of no return.

And there’s just no turning back,
When your hearts under attack,
Gonna give everything I have,
It’s my destiny.

I will never say never! (I will fight)
I will fight till forever! (make it right)
Whenever you knock me down,
I will not stay on the ground.
Pick it up,
Pick it up,
Pick it up,
Pick it up up up,
And never say never.

I never thought I could feel this power.
I never thought that I could feel this free.
I’m strong enough to climb the highest tower.
And I’m fast enough to run across the sea.

And there’s just no turning back,
When your hearts under attack,
Gonna give everything I have,
Cause this is my destiny.

I will never say never! (I will fight)
I will fight till forever! (make it right)
Whenever you knock me down,
I will not stay on the ground.
Pick it up,
Pick it up,
Pick it up,
Pick it up, up, up,
And never say never.

Here we go!
Guess who?
JSmith and Jb!
I gotcha lil bro.
I can handle him.
Hold up, aight?
I can handle him.

Now he’s bigger than me,
Taller than me.
And he’s older than me,
And stronger than me.
And his arms a little bit longer than me.
But he ain’t on a JB song with me!

I be trying a chill
They be trying to side with the thrill.
No pun intended, was raised by the power of Will.

Like Luke with the force, when push comes to shove.
Like Cobe with the 4th, ice water with blood.

I gotta be the best, and yes
We’re the flyest.
Like David and Goliath,
I conquered the giant.
So now I got the world in my hand, 
I was born from two stars 
So the moon’s where I land.

I will never say never! (I will fight)
I will fight till forever! (make it right)
Whenever you knock me down,
I will not stay on the ground.
Pick it up,
Pick it up,
Pick it up,
Pick it up, up, up,
And never say never.

I will never say never! (I will fight)
I will fight till forever! (make it right)
Whenever you knock me down,
I will not stay on the ground.
Pick it up,
Pick it up,
Pick it up,
Pick it up, up, up,
And never say never.
 

JB n JSmith....~

 ~THE END...~
 
*thanks 2 my bestiest buddies, sbb ye ltak lagu nie at blog ye....hahah....

Thursday, August 26, 2010

~Adopted T.H.I.N.G....~

Alhamdulillah.....rzeki hubby melimpah di bulan puase nie...aku turut gembire....hubby kuat bekerje dismping bniage at bazaar dgn mak ye....da bez part is, aku da ade ank angkat baru...!! hahaha....

syukur ya Tuhan....her's name is Jojo....aku yg memandai nk letak name ye..n hubby ikot je prangai aku nie...thanks syg.. i luv u....~



now, jojo dijage oleh hubby....aku x sbar nk tgk jojo.....arap2 keadaannye sntiase bek disane....
Liley, Ninie, Mimie, Jojo, Gemok n Muncitt......luv u all syg....

Happy Face Pictures, Images and Photos


Wednesday, August 25, 2010

~Jika seorang isteri menangis...~


* Jika seorang istri menangis dihadapanmu, itu bererti dia tidak dapat menahannya lagi...

* Jika kau memegang tangannya saat dia menangis, dia akan tinggal bersamamu sepanjang hidupmu..

* Jika kau membiarkannya pergi,dia tidak akan kembali menjadi dirinya yg dulu, selamanya!

* Seorang istri tidak akan menangis dgn mudah, kecuali di depan org yg sangat dia sayangi, dia akan
menjadi lemah!

* Seorang istri tidak akan menangis dng mudah, hanya jika dia sangat menyayangimu, dia akan
menurunkan rasa EGOnya.

* Wahai suami2,jika seorang istri pernah menangis krnmu,tolong pegang tangannya dng penuh
pengertian. Karena dia adalah org yg akan tetap bersamamu sepanjang hidupmu disaat kau
terpuruk terlalu dalam ...

* Wahai suami2, jika seorang istri menangis karenamu, tolong jng menyia-nyiakannya.

* Mgkn, krn keputusanmu, kau merusak kehidupannya.

* Saat dia menangis didepanmu, saat dia menangis krnmu. Lihatlah jauh kedlm matanya. Dptkah kau
lihat dan kau rasakan SAKIT yang dirasakannya karenamu ?

Pada hari penciptaan PEREMPUAN. MALAIKAT bertanya kepada TUHAN
" Apakah keistimewaan dari ciptaanMU ini ? "

Lalu TUHAN menjawab
"Ada banyak KEISTIMEWAAN yang dimiliki oleh ciptaanKU ini".. Dibalik KELEMBUTANYA dia memiliki kekuatan yang begitu dahsyat..

* TUTUR katanya merupakan KEBENARAN..

* SENYUMAN'nya adalah SEMANGAT bagi orang yang dicintainya. .

* PELUKAN & CIUMAN’nya bisa memberi KEHANGATAN bagi anak2nya..

* Dia TERSENYUM bila melihat temannya tertawa..

* Dia TERHARU,Dia MENANGIS bila melihat KESENGSARAAN pd org2 yg dikasihinya...

* Dia mampu TERSENYUM dibalik KESEDIHAN'nya. .

* Dia sangat GEMBIRA melihat KELAHIRAN.., Dia begitu sedih melihat KEMATIAN..

* TITISAN air matanya bisa membawa PERDAMAIAN.

Tapi dia sering dilupakan oleh SUAMI krn 1 hal..."...Apa itu Yaa TUHAN ??
Bahwa "Betapa, BERHARGAnya dia"...

Wednesday, August 18, 2010

~H.a.n.y.u.t~

semakin arie, aku terase ade semangat baru dlm idop aku....
sbb? aku dpt merasekn bahawe betape pntingnye die dlm idop aku....
die yg salu berade disisi aku bile aku down gile2...
die yg x jemu2 memberi nasihat bile aku berade di antara 2 simpang....yg aku sndri x taw arah mane yg harus aku tuju...
die juga yg tidak pernah mngeluh bile aku sering mngecewekn die....
kekuatan yg ade pd diriku, bergantung pd kuatnye sokongan dr die...
betape aku bertuah dpt memiliki die....
aku perlukan die utk terus berade disamping aku....

::utk awk...::

Maafkanlah ku x bisa hidup tanpa kamu....
Fahamilah ku x mampu terus tanpa kamu.... 


::nie versi akustik....utk awk....::


Harus bagaimana lagi
Dan terus begini
Dengarkan aku
Lihat ke mataku

Cukup sudah kau menghukum
Salahku tetap salahku
Benarkan ku berbicara
Agar bisa pulih semua

Namun harus sampai bila
Kau kan diam seribu bahasa

[Chorus]
Maafkanlah ku tak bisa hidup tanpa kamu
Fahamilah ku tak mampu terus tanpa kamu
Bagaimana ku nanti bila tiada mengganti
Yang ku ada hanya kamu saja

Saat mata terpejam
Hanya kau ku terbayang
Menghapus semua segala rasa di jiwaku

Saat mata terbuka
Kamulah yang pertama
Tak mampu aku bayangkan
Hidup tanpa dirimu

[Chorus]
Aku memang bersalah
Selalu saja mengabaikan mu
Dan tapi dah ku sedari
Segala perit kau lalui
Ku terlupa kau terluka

Dan memang selalu aku bersalah
Selalu saja mengabaikan mu meninggalkan mu
Dan tetapi itulah aku sedari
Segala perit yang kau lalui
Kerna diriku yang terus hanyut

Maafkanlah ku tak bisa hidup tanpa kamu
Bagaimana ku nanti bila tiada mengganti
Yang ku ada hanya kamu saja

Bagaimana ku nanti bila kau tak di sisi
Yang ku ada hanya kamu saja.....

Thursday, August 12, 2010

~Senang A.t.i.e...~

alhamdulillah...
sudah 1 arie berpose...arie nie msuk arie ke2..
arap2 better than yesterday...hopefully...
dpat buke pose dgn mkn mee soto, bandung ais, 2 pn dah knyang...bg aku la...
n dpt jugak aku g terawih with my mum..
nek moto je..rempitla pe ag..
hahahaha...~
dlm 10 stengah smpai uma..
hubby plak kelam-kabut nk g keje....
cian at ye, pnat...ptang ye niage at bazaar...
msti bz...p aku pham...

n aku x tdo ag wat arie ke2..
mnunggu sahur jap ag, n mnunggu putera kesayanganku alek dr keje...
smentare tnggu, lucky me..
coz 2 of my fren pn un9 gak...
ilang la ckit boring aku....
thanks to u guys....miss Nadtra Amira(mira) n incik Al-malique(adeq@wan)
n da bez part is, mira pk aku umo 20...!!
funny...pdahal aku sbaye dgn ye....
terase diriku lebih mude.....
aawww...thanks syg....
hahahaha.....~

naruto Pictures, Images and Photos

Wednesday, August 11, 2010

~To My B.e.s.t.i.e.s.t. B.u.d.d.i.e.s...~

arie nie dah masuk 1 Ramadhan, 1431 hijrah...
bermakne arie nie adalah permulaan bg smue umat islam mengerjekn ibadah puase...
sesungguhnye aku rse rindu menunggu bulan yg mulia ini...
ibarat menunggu kehadiran pasanganku...
aku x taw pe azam aku pd tahun ini...
cume aku mengharapkan smuenye bjalan lncar....
aminn....
aku akn sntiase bhati2 dlm percakapanku, perbuatanku, peglihatanku, dan lain2...
bukn hanye pd bulan Ramadhan, p spanjang hayatku....



wlau sesibuk mane pn aku, aku x kn lupe pd mbr2 aku...
yg byk sokong aku x kire aku senang or susah...
thanks guys...
i will stay beside u...4eva..
i promizz...~
~aku memerlukan owg sekeliling aku utk berada disisi aku dikale aku memerlukan....
aku amat memerlukan kalian....
i need u...~

~Ramadhan Datang Lagi...~


“Ramadan kali ini aku nak cuba baiki diri. Lama dah rasanya tak buat amalan sunat. Rasa diri ini tak pandai menyambut Ramadan. Tapi kali ini aku nak cuba agar sejarah silam tak kembali lagi…”
Mungkin itulah kata hati kita apabila tibanya malam pertama Ramadan kali ini memandangkan Ramadan yang lepas disia-siakan. Adakalanya terasa juga ruginya umur remaja dijadikan masa untuk bersuka-ria sahaja. Sibuk dengan kawan-kawan, enjoy sana, enjoy sini hingga syariat Tuhan diabaikan. Tuhan semakin ditinggalkan apatah lagi nak dicintai. Huh… sibuk benar mengejar dunia yang sementara saja.

Ramadan yang sarat dengan janji pahala dan keampunan tidak layak untuk kita sia-siakan. Sesungguhnya puasa zahir ditandai dengan berakhirnya siang, iaitu ketika mulai tenggelamnya matahari di tempat istirehatnya. Semasa berbuka lupa Ramadan sekejap, rasa dunia ini dia yang punya, pelbagai jenis air, bermacam-macam warna dan rasa, kuih tak tau la berapa jenis, belum lagi lauk pauk. Pendek kata tak ada ruang lagi la atas meja tu. Akhirnya semua itu akan dimasukkan ke dalam tong sampah kerana perut tak dapat menampung beban makanan yang masuk…membazir bukan.
  
Akan tetapi puasa orang-orang yang dekat dengan Tuhan, tidak berpenghujung. Tidak dimulai dengan syuruk dan tidak diakhiri dengan ghurub. Tidak dapat dihitung dengan bilangan jam dan batasan waktu. Malah dilakukan dengan bersungguh-sungguh dan mengharap reda Allah. PUASA MEREKA DIIRINGI DENGAN RASA BERTUHAN YANG MENDALAM DAN RASA HAMBA YANG MEKAR MEMBUNGA. Dirasakan Ramadan inilah rahmat dan kasih sayang Tuhan itu melimpah-ruah.
Pernah Rasulullah SAW, manusia yang agung bersabda: “Ada orang yang berpuasa tapi tiada baginya pahala, yang dapat hanyalah lapar dan dahaga”.

Ingatan ini mesti dijaga agar ibadah puasa kita tidak rosak dan sia-sia walaupun tepat syarat dan rukunnya.
Selanjutnya Rasulullah SAW memberitahu kita supaya banyakkan ibadah di bulan puasa kerana balasannya sungguh istimewa. Ia bulan pengampunan dosa juga bulan dikabulkan doa. Terhimpun kebaikan padanya. Syurga rindu orang yang memuliakannya.

Bagi orang yang menghayati Ramadhan yang diberkati, puasanya akan berkesan dihati hingga membina peribadi.
Nabi SAW bersabda: “Siapa berpuasa pada bulan Ramadhan kerana iman dan mengharapkan reda Allah, akan diampuni dosanya yang terdahulu dan kemudian”
Inilah puasa yang hakiki..
 
Oh Ramadhan…kedatanganmu kurindu..kehadiranmu menggamit ketenanganku. 
 
Glosari:
1) syuruk: waktu terbit matahari..
2) ghurub: waktu terbenam matahari..
*aku adalah insan yg serba kekurangan...aku taw dimane ltaknye diriku...Ya Tuhan, Kau ampunilah dosa2ku...

Tuesday, August 10, 2010

~saket J.I.W.E...~

tatkale aku mgadap pc nie, jari jemari aku bz menari2 atas keyboard.....
perasaan aku?? bercelaru....
aku x taw cane nk mggambarkn pe yg aku rse time nie....
otak aku ligat memikirkn care utk aku tersnyum kmbali..
kepedihan atie aku skang nie terlalu berat buat aku...
wlaupn pe yg aku lalui nie bukn la masalah yg besar, aku taw....
antare aku n hubby, de bnde yg mhalang dr kami bahagia....
bg aku, hubby la kekuatan dalaman aku...
bg aku, hubby juga merupakan tulang belakang aku dikala aku dlm dilema...
Ya Tuhan....
hambaMu ini mgharapkn sinar kebahagiaan muncul sempene tibanya bulan yg mulia...
Bulan Ramadhan...
aku berdoa, agar kami sentiase dijalan yg benar...
sentiase kuat utk mghadapi susah senang mendatang...
amin....~
hope. Pictures, Images and Photos

Friday, August 6, 2010

~Missing my Makcik....~

dear makcik,
bile nk alek uma nie...??
boring la duk uma x de makcik...
yg ade at uma pn juz bp owg je..
terase uh bile makcik x de...
klau makcik ade, uma x la sunyi mane..
kite leh gadoh2...
kite leh jnjln...
kite leh share lagu2 bru....
kite gak leh 0n9 smpai pg...
la la la..~

dear makcik,
skang mmg rse x bez..
tdo at blik sowg2...
make up sowg2...
tgk citer feveret sowg2....
hmm....*sigh....

dear makcik again,
skang bile nk g memane pn boring...
ye la, x de geng...
bile alek a.twr, sowg je pmpuan dr family kite....
sunyi gile uh...~
sepupu len de geng....
adek2 bradek diowg...
x kn nk team gak dgn diowg...
adeehh...~
jatuh la saham beb....
bile nk alek makcik2??
alek la....
/

~Impian Aku..~

setelah aku dpt call yg mngejut dr ep, aku eppy utk ye...
sekurang2nye aku taw yg ye sudah pn ade family n bahagia dgn family yg baru bermule dlm idop ye..
aku arap2 kebahagiaan yg ye kecapi akn bkekalan smpai bile2...amin...
bilangan ahli keluargenye juga sudah bertambah...alhamdulillah...
deep inside my hart, i'm happy for him n his wife...
but, truthly...i'm also eppy with my beloved ones....
aku n hubby kian mghitung arie yg bakal mnjelma....
kami berharap arie yg kami tunggu2 akn mbuahkn kebahagiaan yg berpanjangan...insyaAllah...
"Ya Tuhan, Kau tunjukkanlah petunjuk kepada kami...Kau berikanlah kami kebahagiaan, kepada keluarga kami, kepada sanak-saudara kami, dan juga kepada keluarga yg bakal kami dirikan...Kau tingkatkanlah kesabaran dlm diri kami, Kau bimbinglah kami agar terus berada di jalanMu...hanya padaMu, kami memohon...."
kebanyakan persiapan sudah pn dijalankan....
aku semakin bahagia dgn hubby....
u r my only la syg....i luv u...
mmmuuaaxx..!!

skang aku de hobi baru....
hahaha....~
n ternyate hubby sokong hobi aku yg baru....
oleh sbb status aku akn berubah x lame ag...
jd aku pn menanam minat yg baru...
p blum tntu lpas sumer dah setel, aku akn still dgn hobi aku nie...
kire2 hot2 chicken shit la....hahahaha....~
aku bru kumpul 2....next month nk kne beli ag..
ish....
berdebar2 je..huuhuh....
n aku skang dah berjinak2 dgn komik...


even bru 3..p aku ckup puas skang...
hubby ckp, t ye nk beli byk2...nk suh aku bce...sbb aku suke...
i'm in luv with him again...n again....hihhh....

n 1 more thing...
i have my own bracelet..
wink2...
cm menan la h plak..
p chumel uh....
to my sister: lawa x..??
hahaha.....!!

~i need some time to change my look....*wink...~

Sunday, August 1, 2010

.....~Sambungan Mish H.I.M..~

hahaha....nmpaknye psl rindu merindu nie menarik perhatian rmai mbr aku yg len...
jom, tgk smbungannye....

Nurul Nadia Shukor: tQ3...tp RINDU SESNGTtttttttt.............T_T
Syazana Jalil: i nk rindu gak leh?huhu..
        
  • Nurul Nadia Shukor: boleh jaja.... layannnn je :)
    msing2 dlm kerinduan nie... haha !!

  •         
    Syazana Jalil: haha...tp kite dkt..hehe

    Nurul Nadia Shukor: ngelat.... :P

    Syazana Jalil: hehe...ape lak ngelat...huhu

    Nurul Nadia Shukor: ko dekat..ngelat la... ktaorg nie versi jauh2...hehehe !!

    Qaseh Nasrul Ain: hahaha....btol3..
    kami jaoh..
    huhuh...
    eh, jaja...rindu at sape nie?

    Nur Atiqah Ramlan: saya pon rindu kekasih hati sy.. ( wpun baru 2jam lpas jumpe dan esok pg terpaksa mengadap muka nya lagi )...haha~

    Nurul Nadia Shukor: ko lg mngelat ikaaa.......... !!!!



    Nur Atiqah Ramlan: haha.. ngelat xngelat sgt la... 
    next sem da pisah dok jauh2 gak memasing...hehe~

    Qaseh Nasrul Ain: amboi..
    ika saje nk jeleskn kami ea....??
    so mean...!!

    Nur Atiqah Ramlan: haha... not so mean la... nice2 cute jer...hehe~ xperla... jauh dimata dekat dihati... sy tetap rindu kt die wpun dekat.. (statement mlampau gler...) ngeee~c

    ~bak kate ayat miss Nur Atiqah Ramlan: 
    kami syg semua lelaki istimewa kami~ :)

~10 Sifat Calon Suami Yang Baik~

juz wanna share with u guys....enjoy it..

-Jika anda seorang wanita, carilah lelaki yang mempunyai sifat-sifat berikut.
-Jika anda seorang lelaki, jadilah seorang lelaki yang mempunyai sifat-sifat berikut.

1. Kuat amalan agamanya. Menjaga solat fardhu, kerap berjemaah dan solat pada awal waktu. Auratnya juga sentiasa dipelihara dan memakai pakaian yang sopan. Sifat ini boleh dilihat terutama sewaktu bersukan.

2. Akhlaknya baik, iaitu seorang yang nampak tegas, tetapi sebenarnya seorang yang lembut dan mudah bertolak ansur. Pertuturannya juga mesti sopan, melambangkan peribadi dan hatinya yang mulia.

3. Tegas mempertahankan maruahnya. Tidak berkunjung ke tempat-tempat yang boleh menjatuhkan kredibilitinya.

4. Amanah, tidak mengabaikan tugas yang diberikan dan tidak menyalahgunakan kuasa dan kedudukan.

5. Tidak boros, tetapi tidak kedekut. Tahu membelanjakan wang dengan bijaksana.

6. Menjaga mata dengan tidak melihat perempuan lain yang lalu lalang ketika sedang bercakap-cakap.

7. Pergaulan yang terbatas, tidak mengamalkan cara hidup bebas walaupun dia tahu dirinya mampu berbuat demikian.

8. Mempunyai rakan pergaulan yang baik. Rakan pergaulan seseorang itu biasanya sama.

9. Bertanggungjawab. Lihatlah dia dengan keluarga dan ibu bapanya.

10. Wajah yang tenang, tidak kira semasa bercakap atau membuat kerja atau masa kecemasan.



~aku rse, aku dah jumpe lelaki idaman aku....kowg da jumpe blum? aku arap kowg bahagia disamping sidia...insyaAllah..amin.....

~For ur beauty skin....~

hahaha.....
aku de bce some of beauty tips..n i'll copy it to show to u....~






Useful Beauty Tips:
-Washing your face twice a day is a must in order to keep your skin clear.
-Never use bar soaps to wash your face as they tend to dry out the skin.
-Never wash your face with hot or too cold water – you may irritate your skin.
-Never over-cleanse your skin.
-Avoid cleansing products containing alcohol or any harsh chemicals.
-Always remove your makeup before you wash your face.
-Remember: hot water can strip your skin of its natural oils, leaving it dry and irritated.
-Always apply the cleansing products to a wet face.
-Always make sure you have removed all traces of the cleanser, otherwise it can irritate your skin.
-Never rub your skin.
-Always make sure the cleansing product is appropriate for your skin type.
-Wash your face at least twice a day.
-Always apply moisturizer after washing your face.
-Don’t forget to exfoliate your skin once or twice a week with a mild exfoliator to remove the dead skin cells.
-It’s best to wash your face with lukewarm water rather than with hot or cold water.
-Avoid using strong or harsh cleansers and toners.
-Cream based cleansers are appropriate for the winter months as they moisturize the skin.
-If your skin is sensitive choose a fragrance-free cleanser.
-If your skin is oily look for a water-based cleanser in gel or foam formula.
-If your skin is dry look for a cream cleanser that moisturizes your skin.

~Mish H.I.M~

sedang aku ngah syok scroll down my mouse, aku terbace keluhan mbr aku (d-ya) yg sedang menahan 'kesakitan' yg sedang dihadapinye...aku tergerak atie utk memfollow keluhan beliau yg diluahkn kpade mbr beknye, mbr aku gak (c-da)....keluhannye cm nie..."sy rindu dia sgt7......."
dlm pd aku membace pujukan mbr beknye, aku mnyampuk skali....what happens? then c-da mnjelaskn keadaan sebenar...d-ya ngah rindu at buah atie ye yg aku sndri x sure at aner....
 
Noor Rashidah Abd Majid: ya2.....i know.....sabar ye syg......xsalah klu cbe cntct dia....



aku x nk msuk cmpur, hal peribadi kowt...huhuh....yg pnting, aku dah taw ye rindu at sape....
then, aku terase aku juga sedang rindu at seseorang....yg amat bermakne pd aku....n aku juga taw, c-da juga mgalami perasaan yg same....
well, wlau pe pn, aku dpt rse yg ye juga sedang rindu pd aku....

~awak, kite rindu at awak....~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Doakn kami ye....:)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers