Sunday, February 27, 2011

~Pe nk jadi...~

aku x taw la nk jd pe skang nie...
mgkin aku yg degil, x dnga ckp hubby, wat owg wisaw....
hmm, skang nie aku dah jrang gile mkn..pe ag mkn nasi....
klau mkn pn, skit cgt...x smpai separuh pnggan...
bnde len pn same...mee ke, pe2 je la..
mknan feveret aku pn aku x leh mkn....nk muntah, cm tekak aku nie x dpt nk trime....
dah de owg yg tgur, aku dah makin kurus...
Ya Tuhan, jgn lah jd pe2 at kandungan aku....
Maaf ye hubby, kdang2 degil, x dnga ckp.....

n now, aku prasan...sikap aku dah berubah ckit...
a bit more sensitive n kdang2 cpat nek angin...
ish, p x de la smpai nk mrah2 hubby....
juz pendam dlm atie...
cian ye.....
klau aku terase, aku x bg warning...
p aku bg 'hint'..huhuhh...
cm, tetibe aku snyap..x ckp pe2..juz ngangguk, geleng..hubby pham dah....;p
paling ketare, tgk2 je air mate aku dah mgalir...
addooii....aku pn x taw....
p mak aku at jhor, de gak bg semangat...
aku dnga suare die je aku dah lega....suare adek2 aku, dpt spend time dgn diowng...windunye...

next week(rabu) de appointment dgn doktor..
arap2 smue ok, x de pe2...huhuhuhuu...
amminnn....~

next week jugak, insyaAllah...
aku stat keje....
aku arap cgt2, smoge dgn aku dah keje nnt, aku akan jd lebih tenang...
x de la terperuk je at uma kn....:)


weddings Pictures, Images and Photos

p/s: MOHD NASRUL FADLI, awak la kekuatan sy....luv u...

~THE END...~

Thursday, February 17, 2011

~Peknen..Part 2!!~

arie nie aku muntah ag...enth bp kali dah aku asyik muntah je nie....hmm...
aku x merungut pn, malah aku bersyukur sbb aku diberi kesempatan utk merasai pengalaman, 'keperitan' yg mak aku alami dulu2...time ngandungkn aku n adek2 aku....
sbb nie jugak la, aku ilang selere mkn, kdang2 moody, saket pnggang, pening kpale, jd snsitif at hubby....
hahaha....klakar bile aku ingt alek..x psl2 hubby kne pujuk aku bile aku merajuk dgn ye ats sbb yg remeh temeh....kdang2 mgigil gak tinge aku, dnga ye bebel....p aku tahan je la...hahahaha....~



pe pn, aku x sbar nk tngu 3-4 bln akn dtg....sbb alahan/mabuk ngandung nie akn ilang jua akhirnye....:)
biarla owg sekeliling aku x risau at aku ag....terutame mak aku at penawar nun....
enth bile nk alek enth.....aku cume arap, family aku chat2 sntiase wlau aku x de dgn diowng....
p family hubby at cni pn ok what..?? syg diowng...:)


~THE END...~

Wednesday, February 16, 2011

~Peknen..!!~

dah lame aku x update blog nie.....
dah dkat 3mggu lbih kot...mcm2 bnde jd pd aku skang nie....
stat dr aku g klinik, g kg hubby, smue serba baru pd aku....
1st time la katekn....:)

alhamdulillah.....
aku g klinik 2/2/2011 lpas...utk pe? hihihhh....act, aku g klinik ibu n anak...hihihhh....
well, thanks to Allah-i'm pregnant now...yeayy..!!
it's about 7 weeks now...aku timbang berat, ukur ketinggian, nurse amik darah, n lastly, doktor bg ubat..suh aku mkn...n de la ckit2 information yg ye gtaw....

sejak dri arie 2, aku x de selere mkn, asyik pening2, tekak loya...agak truk la...lebih2 ag, aku 1st kn...smue jd luarBIASE...huhuhuuu...hubby pesan, "jgn ikotkn sgt perasaan 2, kne lwan..." p kdang2 mmg aku x lrat...k.sue pn de pesan, "jgn ikotkn rse malas yg de dlm dri, wat x taw je..." aku masih mncube smpai skang.....p aku rse cm x sdap, pe pndangan owg sekeliling psl aku...ye la, kite x taw pe owg ckp psl kite...p pe pn, aku arap smue bek2 je...insyaAllah....

skang aku x leh ngadap kmputer lelame, cpat cgt rse sakit pnggang....addooii....

Crayons Pictures, Images and Photos

~THE END..~


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Doakn kami ye....:)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers