Thursday, December 30, 2010

~Toott...Tottt...~

it's time to update new post..!!!
dear bloggy, arie nie aku duk uma sowg2...bile hubby g keje pepagi....kul 7 lebih aku dah bgun..kejot ye, ye bgun...but, then ye tdo alek....hihihhh.....*ngantok ag la 2..ye ngadu, limbong(mbr ye) x angkat call....so, ye tdo alek..
p dlm kul 8 lbih ye bgun...dah sesiap, mnum air milo...*aku wat...p x abes, limbong dah dtg....
so, terbiar cm 2 je...sbb milo feveret ye, juz milo+air pnas...dat's it!! klau aku, dah tntu2 aku akn ltak susu....huhuhhhh....~
now, bile hubby dah g keje...aku stat keje aku...fb..fb.fb....x de keje len...nape ek??
cm dah addicted je..truk btol...p nie la mase utk aku duk sowg...rse tenang je....smlm, adek2 ipar aku stay at uma aku...so bisng ckit..biase la bdak2....riuh rndah uma aku dibuatnye....nk2 astro bru psang at uma aku....so eppy...thanks hubby, for all....luv u....




 aktiviti arie nie, mak mertua aku ajak g shopping...!!!
p bukn brang2 aku, p brang2 adek2 ipar aku...ye la, dah nk nek skola kn...so, mcm2 nk kne beli...then, pooff..!! serta merta aku teringat at adek2 aku at jhor...dah beli brang ke blom? abah dah beli buku skola diowng ke blom?? kasut skola? baju skola?? hmm.....terase nk ade at sane plak....cane plak dgn persiapan mira? udin? haa....aku dnga adek aku ckp, yg adek ke2 aku nie nk merantau....ke singapore...*jaoh btul....klau ikotkn sbenarnye plan ye, nk g bln11 lpas....p aku kn nk kawen, so ye hold dulu...now, he really wanna go....status family aku utk taun dpan: aku x de(at kL), udin x de(at singapore), mira x de(at melake), puteri pn x de(at mersing)...so, yg tggal?? mak, abah, putera n si gemok....am....cian am, t ye dah x de kwan....time ye dtg uma aku dulu, aku x smpat nk borak lebih2 dgn ye....ye x smpat nk bermanje2 dgn aku...*manje ke??

 udin.....
 mira & putera.....
 puteri & am....
yg x de: udin n mira...hahahaha....pdan muke...:p

p jujur la, aku amat rindukn diowng....aku cume dpt borak through fb, hp n blog....bile nk alek jhor nie...??


~THE END...~

2 comments:

  1. aloloooo...tomey2......huhu...
    ct aku hepi sgt tgk ko hepi camni...
    hope korg due kekal ar n trs hepi smpai akhir hayat korg..hehe..miss u dear

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Doakn kami ye....:)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers